تاریخچه اناربیج

تاریخچه اناربیج و طرز تهیه آن را می خواهیم بررسی کنیم.

تاریخچه اناربیج

تاریخچه اناربیج و طرز تهیه آن را می خواهیم بررسی کنیم.

اناربیج یکی از غذاهای محلی و سنتی و محبوب استان گیلان است که ما در این بلاگ قصد داریم روش های موثری را در بهبود کیفیت اناربیج داشته باشیم. این بلاگ به طور تخصصی در تاریخچه اناربیج و دستور تهیه آن عمل می کند.

بایگانی
آخرین مطالب

طرز تهیه اناربیج

شنبه, ۲۹ تیر ۱۳۹۸، ۰۹:۰۱ ب.ظ

طرز تهیه اناربیج در گمج سفالی چگونه پخته می شود؟


برای آن که این خورشت را در ظرف های مناسب خود پخت کنید نیاز است تا از گمج سفالی استفاده کنید. گمج یکی از معروف ترین و پراستفاده ترین ظروف سفالی گیلان است که در آن می توان به تهیه و طبخ انواع غذاهای محلی گیلان پرداخت، کیفیت و طعم بی نظیری که گمج به غذا های مصرفی شما می بخشد غیرقابل انکار است و شما می توانید با کیفیت بسیار بالایی به تهیه انواع خوراک گیلان بپردازید. لازم به ذکر است که تمامی محصولات سفالی لعاب دار این مجموعه از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می باشند و در ساخت تمامی آن ها از جوهر های گیاهی استفاده شده است و عملا به هیچ عنوان سرطان زا نمی باشند.
.
.
.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۴/۲۹
زهرا سادات محمدی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی